ОСТАННІ НОВИНИ

Голови районних рад ознайомлюються зі Стратегією розвитку області до 2015 року

|

Голови районних рад Львівщини зібралися сьогодні в малій сесійній залі обласної ради, аби обговорити програму Стратегії розвитку Львівської області до 2015 року та висловити щодо неї свої зауваження.

Представники різних куточків області попередньо ознайомлюються із Стратегією, оскільки вже завтра під час восьмої сесії обласної ради депутати мають затвердити її.

«Цю стратегію готували понад два роки не лише спеціалісти обласної ради, а й представники наукових кіл, які шляхом моніторингу регіонів визначили сильні сторони області», – зазначив голова Львівської обласної ради Мирослав Сеник.

Відтак пріоритетними для Львівщини, за його словами, є історичні пам’ятки, розташовані в області, що дозволяє сприяти розвиткові туризму, та географічне положення: близькість до кордону, митні переходи, транспортні шляхи тощо.

Водночас представники районів зазначили, що з важливим документом варто було б ознайомитися швидше та наголосити на певних проблемах, що потребують окремого підходу до їхнього вирішення. «Доведеться не спати цілу ніч, аби ознайомитися з цим документом, бо раніше його не бачив, а рішення прийматимуть уже завтра», – зазначив голова Золочівської районної ради Борис Золотник.

Водночас заступник голови ОДА Валерій П ’ ятак додав, що представники всіх районів Львівщини мали змогу брати участь у робочих засіданнях та нарадах щодо розробки цього документу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *