ОСТАННІ НОВИНИ

Корпорація «Артеріум» подарувала центру «Джерело» дитячий майданчик

|

За сприянням ВАТ «Галичфарм» та корпорації «Артеріум» у навчально-реабілітаційного центру «Джерело», що на Сихові, з’явився сучасний дитячий майданчик. Як розповів журналістам під час сьогоднішньої прес-конференції прес-секретар корпорації «Артеріум» Володимир Гайдаш, спорудження майданчика відбулося в рамках соціальних проектів, що приурочені 95-річниці ВАТ «Галичфарму».

За словами Володимира Гайдаша, корпорація розробила чотири проекти, які вже втілила в життя. Щодо дитячого майданчика для навчально-реабілітаційного центру «Джерело» , то його специфіка полягає в тому, що він пристосований як для використання дітьми з особливими потребами, так і для звичайних дітей. Реалізація такого проекту обійшлася корпорації у 80 тисяч гривень.

Окрім того, фармацевтична корпорація «Артеріум» виділила кошти на відновлення історичної будівлі кузні, що розташована в музеї народної архітектури та побуту «Шевченківський гай». Наразі кузня, яка повністю оснащена всім необхідним ковальським знаряддям, цілком придатна до функціонування.

Також одним із проектів корпорації стала передача препарату «Імуно-Тон» виробництва ВАТ «Галичфарм» студентам та викладачам Львівського медичного університету.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *