ОСТАННІ НОВИНИ

До Львова приїхав Надзвичайний і Повноважний Посол Індії в Україні

|

Сьогодні, 19 жовтня, перший заступник голови ЛОДА Валерій П’ятак зустрівся з Надзвичайним і Повноважним Послом Індії в Україні Дебабрата Саха. Як повідомляє офіційний сайт ЛОДА, під час зустрічі посадовців обговорювали варіанти співпраці між Індією та Львівською областю.



Як вважає Дебабрата Саха, який уперше приїхав до Львова, необхідно розширити співпрацю в туристичній галузі та збільшити кількість туристів з Індії до України та до Львова зокрема.


„Львів – одне з міст України, яке може багато запропонувати не лише туристам з Індії, а з усього світу”, – наголосив Дебабрата Саха. Окрім того, він зазначив, що індійські комп’ютерні фірми можуть створювати свої центри на Львівщині.

Валерій П’ятак запропонував організувати спільну зустріч для докладнішого обговорення можливостей реалізації конкретних проектів, залучивши представників профільних інституцій, бізнес-структур. Він ознайомив посла з потенціалом Львівщини, наголосивши на тому, що в області створено сприятливі умови для розвитку бізнесу.

Надзвичайний і Повноважний Посол Індії Дебабрата Саха разом зі своєю дружиною перебуватиме у Львові протягом 19 – 20 жовтня, а також відвідає Олеський та Золочівський замки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *