ОСТАННІ НОВИНИ

ДЗАК планує збільшити виробництво автокранів

|

Дрогобицький завод автомобільних кранів планує збільшити виробництво кранів з 25 до 42 на місяць, повідомив директор підприємства Валерій Левицький сьогодні під час візиту на завод голови Львівської обласної ради Мирослава Сеника.

За словами пана Левицького, такі плани зумовлені тим, що збільшується кількість замовлень. Зокрема, нещодавно підписали угоду з російським підприємством на виготовлення 5 кранів.

У перспективі підприємство планує освоїти виготовлення 28-ми та 32-тонних автомобільних кранів.

На сьогодні завод виготовив продукції на 17 мільйонів гривень. Підприємство експортує 22% своє продукції за кордон – у країни Прибалтики, Азербайджан, Грузію, Казахстан, Кубу, Афганістан і Білорусь.

Щодо ринку області, то ДЗАК виготовляв один кран для ринку «Південний» та домовився про 5 кранів для «Львівводоканалу». «Наша продукція доступна для будь-якого підприємства, бо ціна 16-тонного трисекційного крана 477 тисяч гривень, а найдорожчий кран коштує 522 тисячі гривень», – сказав директор підприємства.

На заводі працює три тисячі осіб, середня зарплата становить близько тисячі гривень, з листопада її планують підвищити майже до півтори тисячі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *