ОСТАННІ НОВИНИ

Мерія хоче створити у Львові туристичні ознакування

|

Львівська міська рада разом зі своїми люблінськими колегами готує проект з туристичних ознакувань Львова. Як повідомив журналістів піч час сьогоднішньої прес-конференції заступник міського голови з гуманітарних питань Василь Косів, саме люблінські колеги допомагають скласти таку заявку, яку згодом подадуть на грант до Євросоюзу.

«Цьогоріч у Любліні досить успішно встановлено систему туристичного ознакування міста. Це різні таблички, карти, схеми, вказівники, які допомагають туристам у навігації містом. Зараз спільно з Любліном готуємо проекти для такого ознакування Львова, а Люблін допомагає Львову скласти відповідний документ до Євросоюзу», – наголосив Василь Косів.

За його словами, у разі успішного проходження цього проекту Львів матиме змогу одержати дофінансування проекту від Європейського фонду TACIS у розмірі 90% загальної вартості. Таким чином, на реалізацію проекту з міського бюджету буде витрачено лише 10%. Сьогодні над проектом у Львові працює робоча група, відбуваються обміни досвідом з люблінськими колегами. Як підкреслив Василь Косів, вартість такого проекту ознакування коштуватиме сотні тисяч євро.

Як розповів Василь Косів, Люблін є одним з найактивніших міст у здобутті європейських грантів. Саме в Любліні працює відділ зі співпраці з європейськими фондами, у якому в роботі є 43 проекти одночасно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *