ОСТАННІ НОВИНИ

У святкуванні Дня міста та 150-річчя Франка взяло участь понад 200 тисяч туристів

|

Кількість туристів, які щороку відвідують Львів та Львівську область, зростає. Так, за словами заступника голови Львівської ОДА Тараса Батенка, за дев ’ ять місяців цього року чисельність туристів, що відвідали Львівщину, зросло на 35 відсотків, а це близько 80 тисяч гостей з України та з-за кордону. Окрім того, від початку року кількість екскурсантів зросла на 85 відсотків, а це близько ста тисяч.

«Обсяги наданих туристичних послуг в області сягають близько 50 мільйонів гривень. Однак ці цифри не враховують гостей, які відвідали урочистості з нагоди святкування 150-річчя Івана Франка та 750-річчя Львова. Так, за приблизними підрахунками, у святкових заходах взяли участь понад 200 тисяч туристів», – розповів заступник голови під час прес-конференції з нагоди відкриття «ТурЕКСПО-2006».

Тарас Батенко також висловив сподівання про пришвидшення реалізації інноваційних програм комплексного розвитку туристичної галузі Львівського регіону. Кілька проектів Львівщина презентуватиме в межах проекту «ТурЕкспо-2006».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *