ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янам роз’яснять, як стати справжніми господарями свого міста

|

18 жовтня у Львові стартуватиме інформаційна кампанія проекту «Реформа місцевих бюджетів в Україні» під назвою «Стань господарем свого міста. Допоможи міській владі витрачати кошти ефективно!». Як повідомили організатори кампанії, проект пройде у всіх західних районах України.

У рамках кампанії 18 жовтня об 11.00 годині у прес-клубі, що по вул. Шашкевича, 1, пройде круглий стіл. На засіданні виступатимуть міські голови та їх заступники, начальники фінансових та галузевих управлінь з Дрогобича, Івано-Франківська, Калуша, Львова та Стрия. Вони розкажуть про потенціал використання програмно-цільового методу при формуванні та виконанні бюджету з метою покращення суспільних послуг у таких галузях як охорона здоров’я, освіта і комунальне господарство. Крім того, лідери місцевого самоврядування поділяться досвідом їхніх міст у залученні громадськості до бюджетного процесу з метою сприяння ефективності процесу у прийнятті рішень.

Інформаційна кампанія стартувала на початку жовтня в Автономній Республіці Крим та проходитиме впродовж жовтня та листопада у 55 містах-партнерах РМБУ по всій Україні. Під час кампанії РМБУ розповсюдить інформаційні матеріали, що роз’яснять механізм участі громадськості у бюджетному процесі та заохотять українських громадян скористатися своїм правом взяти участь у розподілі бюджетних коштів у містах їх проживання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *