ОСТАННІ НОВИНИ

ВАТ «Кредобанк» відкрив 100-й структурний підрозділ у Донецьку

|

9 жовтня 2006 року Управління Національного Банку України у Донецькій області зареєструвало 100-й структурний підрозділ ВАТ «Кредобанк», передає прес-центр банку. На сьогодні мережа продажу банку складається з 19 філій та 81 відділення у 15 областях України та АР Крим.

Всього від початку 2006 року банк відкрив 29 нових точок продажу в Україні, серед них 28 відділень та філію в Одесі. Нові відділення відкрито у Києві, Львові, Луцьку, Івано-Франківську, Херсоні, Черкасах, Тернополі, Севастополі, Ялті, Рівному, Донецьку, Вишгороді Київської області, Виноградові Закарпатської області, Надвірній Івано-Франківської області, Стрию Львівської області, Нововоронцовці Херсонської області.

До кінця 2006 року планується відкриття ще 3 нових філій – у Запоріжжі, Чернівцях та Другої Київської філії, а також ще понад 30 нових відділень у Києві, Львові, Дніпропетровську, Харкові, Миколаєві та в Криму.

ВАТ «Кредобанк» належить до групи великих банків за класифікацією НБУ. Структура статутного капiталу банку: PKO Bank Polski S.A.(Варшава) – 69.36%; ЄБРР – 28.86%; українськi акціонери – 1.78%.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *