ОСТАННІ НОВИНИ

Керівника будівельної фірми звинувачують в ухиленні від сплати податків

|

В ухиленні від сплати податків на суму 2,3 мільйона гривень звинувачують директора однієї з будівельних фірм Львова, повідомляє прес-центр ДПА у Львівській області. Справу проти цього посадовця порушило у вересні цього року слідче управління ДПА за матеріалами перевірки, проведеної податковою міліцією.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів встановлено, що службовці одного з приватних підприємств протягом 2003 – 2006 років отримували від фізичних осіб кошти (пайові внески) для будівництва житлових приміщень у Львові. При цьому виписували квитанції до прибуткових касових ордерів, однак зібрані гроші не включали до валових доходів підприємства та не відображали їх у декларації про прибуток підприємств.

Було встановлено, що згідно з поданими деклараціями про прибуток підприємств валовий дохід ПП “І” становив у 2004 р. 147 тис грн., у 2005 р. – 833 тис грн., у 2006 – нуль гривень. Водночас, згідно із зібраними податковими міліціонерами матеріалами, до каси підприємства громадяни впродовж трьох років внесли понад 6,8 млн грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *