ОСТАННІ НОВИНИ

Податкова міліція закінчила розслідування щодо групи фінансових махінаторів

|

Розслідування кримінальної справи проти службовців восьми підприємств за ознаками низки статей Кримінального кодексу закінчили працівники управління податкової міліції ДПА у Львівській області.

Посадовців звинувачують у відмиванні коштів, ухилянні від сплати податків, занятті фіктивним підприємництвом, створенні злочинної організації та зловживанні службовим становищем. Кількох обвинувачених заарештовано, а ще двоє перебувають на підписці про невиїзд.

Зібраними у справі матеріалами доведено, що громадянин Х. створив мережу приватних підприємств, у яких на посади призначив „своїх” директорів, і керував ними.

Члени злочинної організації неодноразово вносили в офіційні документи завідомо неправдиву інформацію та надавали їх працівникам податкових органів; не включали до бухгалтерського та податкового обліку об ’ єкти оподаткування; безпідставно, з метою збільшення обігових коштів, завищували податковий кредит підприємств, унаслідок чого умисно не сплатили податки, що, фактично, призвело до ненадходження до бюджету коштів в особливо великих розмірах – на суму понад 9 млн. грн., та легалізували грошові кошти, здобуті злочинним шляхом, на загальну суму 10,5 млн. грн. Справу передано до суду.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *