ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські школярі візьмуть участь у «Світі без кордонів»

|

Протягом жовтня-листопада львівські школярі братимуть участь у соціально-освітньому проекті «Світ без кордонів», який організовує міжнародна молодіжна організація AIESEC. Про це повідомила віце-президент із зв’язків з громадськістю AIESEC Надія Коцюбайло.



За словами пані Коцюбайло, проект “Світ без кордонів 2006” проходить у шести містах, де його організовують локальні комітетами міжнародної асоціації AIESEC України: Симферополь, Бердянськ, Дніпропетровськ, Харків, Тернопіль, Львів.



“Тридцять іноземних стажерів з різних країн світу приїхали в Україну, щоби працювати у школах, з метою збільшення потенціалу та лідерських якостей учнів, бажання вносити позитивні зміни у суспільство, ознайомлення з іншими культурами, розширення кругозору, руйнування стереотипів щодо людей з інших країн», – розповіла віце-президент.



Основним завданням проекту «Світ без кордонів» є: ознайомлення школярів 9-10 класів з культурними традиціями, екологічними, соціальними та освітніми проблемами інших країн; виховання культурної толерантності та небайдужості до соціального життя України; розвиток потенціалу у школярів; удосконалення розмовного рівня англійської мови.

Робота стажерів зі школярами здійснюватиметься в інтерактивній, дискусійній та ігровій формах у післяурочний час.

AIESEC – міжнародна організація, яка надає можливість молоді знайти та розвинути свій потенціал з метою позитивного впливу на суспільство. Передає Кримське агентство новин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *