ОСТАННІ НОВИНИ

Сеник позитивно оцінює роботу податківців області

|

Мирослав Сеник високо оцінює роботу керівників ДПА у Львівській області – заяву про це поширила прес-служба Львіської обласної ради. Причиною тому стало те, що 11 жовтня у деяких засобах масової інформації з’явилося повідомлення, яке спотворило окремі тези виступу голови облради М. Сеника на зустрічі керівництва НСНУ з партійними активістами Львівщини, що відбулася 10 жовтня в Актовому залі „Львівської політехніки”.

Зокрема, деякі ЗМІ потрактували слова голови облради про проблему з відшкодуванням податку на додану вартість як критику на адресу керівництва ДПА у Львівській області.

«Мирослав Сеник у своєму виступі і справді зазначив, що після повернення до влади „регіоналів” з’явилися намагання відновити кримінальну практику „відкатів” за відшкодований ПДВ, що було звичною справою за часів керівництва податковим органом Львівщини Сергієм Медведчуком. Однак сьогодні обсяги відшкодування ПДВ підприємствам області визначаються не у Львові, а у Києві. Тому голова облради дав розпорядження підготувати телеграму на адресу Прем’єр-міністра України з вимогою, аби уряд вжив заходів проти корупційних дій відповідальних чиновників у центральних органах державної влади», – йдеться у повідомленні.

Водночас, як заявив прес-службі облради Мирослав Сеник, він високо оцінює роботу керівників ДПА у Львівській області. Адже про позитивні зрушення у роботі податківців свідчать не лише незалежні соціологічні опитування, а й схвальні відгуки підприємців області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *