ОСТАННІ НОВИНИ

Базів судитиметься з Балогою

|

Коментуючи кадрову політику Секретаріату Президента, новопризначений і одразу ж звільнений з посади радника голови Секретаріату, Василь Базів порадив працівникам цього органу не бігати по конференціях, а займатися справою, передає УНІАН.

„Секретаріат перетворено на бюро з працевлаштування – хлопчаків, які були міністрами. “Зірковий склад” – так вони себе назвали. А я кажу, у вас тут, хлопці, одна зірка, на четвертому поверсі (Президент – ред.), а ви – мурашки. А що ми маємо? Зірки “звіздять” по всіх каналах. Вони вже бачать себе на місці боса, рейтинг якого “непідйомний”. Чого бігаєте по каналах? Голові Секретаріату, може, й не варто ходити на брифінги, коли з артикуляцією серйозні проблеми”, – наголосив Базів.

„Вони перетворюють на посміховисько мою державу. Думаю, що з трьох спроб щось там “сколотити”, це – найбільш невдала”, – підкреслив він.

„Я завжди кажу, що коли людина більше нічого не вміє робити, то вона збирає наради. Секретаріат має бути мозковим стратегічним центром. Там слід працювати головою, а не кулаком. А коли вершник без голови, то рука завжди тягнеться до маузера”, – зазначив Базів. Василь Базів має намір подати до суду за своє незаконне звільнення з посади радника голови секретаріату президента.

Базів також заявив про намір оскаржити в суді своє звільнення. «Зустрінемося в суді, а потім – на Банковій. Є трудове законодавство, є Конституція, є честь та гідність людини», – сказав він. «Я маленький, такий малесенький українець, яким керує один-єдиний великий українець, посланий з Небес. Месія. І Месія взяв і отак ось переступив через маленького українця, переступив через Конституцію, через права людини. І одне з цих прав – це право на працю», – додав він

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *