ОСТАННІ НОВИНИ

Віталій Кличко подарував Львову дитячий спортивний майданчик

|

Щойно Голова Правління „Фонду братів Кличків” Віталій Кличко урочисто відкрив новий дитячий майданчик на вулиці Гната Хоткевича, 48. Відкритя майданчику відбулося в рамках соціального проекту Фонду братів Кличків, під назвою „Клич друзів – граймо разом!” та за підтримки Компанії „Кока-Кола Україна”

Приєднатися до гри під гаслом „Клич друзів – граймо разом!” змогли місцеві дітлахи. Переможці змагань отримали призи від братів Кличків і компанії „Кока-Кола”.

„Оскільки перше знайомство зі спортом у дитини відбувається на дитячому майданчику біля будинку, то й починати потрібно саме звідти”, – сказав Віталій Кличко.

Також Віталій Кличко розповів, що у Києві уже є понад 30 таких майданчиків. Проект реалізовується і в інших містах України, Харкові, Одесі. Сьогодні у Львові відкрито перший такий майданчик, і за словами Віталія Кличка, далеко, не останній.

На дитячому спортивному майданчику львівські дітлахи, підлітки віком від 7 до 17 років зможуть не лише скористатися його спорядженнями, але й пограти в баскетбол та настільний теніс.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *