ОСТАННІ НОВИНИ

Герт Гоф буде щасливий, якщо під час його шоу впаде дощ

|

Знаменитий німецький світломайстер Герт Гоф, який завтра презентуватиме своє шоу львів’янам на День міста, буде щасливий, якщо під час цього шоу впаде дощ. Про це він сказав журналістам сьогодні під час прес-конференції.

Річ у тім, що під час дощу його шоу виглядає значно ефектніше. “Я був би щасливий, якби завтра упав дощ, хоча, розумію, що глядачі не були б так само щасливі” – сказав він і тут же додав, що його вистави відбувалися як під 30-градусним морозом, так і в 50-градусну спеку і глядачі не розходилися.

Також митець зізнався, що його вистав – це передовсім знак поваги до львівського оперного театру, бо саме його будівля стала підставою і мотивом для світлового шоу.

Він також зазначив, що змушений в обмеженому порядку застосовувати піротехнічні засоби власне з міркувань безпеки людей та будівель.

Зараз практично всі елементи для вистави вже встановлені на будівлі опери, а сьогодні вночі лише додаватимуть останні штрихи. Герт Гоф пояснив, що саме шоу моделюють за кілька місяців до того на комп’ютері, а потім лише підганяють до аріхтектури та ландшафту.

Німецький митець сподівається, що це шоу допоможе аби світ отримав більше інформації про українську душу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *