ОСТАННІ НОВИНИ

Пріоритети податківців – відшкодування ПДВ та скорочення боргів

|

Пріоритетами у діяльності ДПА у Львівській області залишаються організація роботи з відшкодування ПДВ та скорочення податкових боргів підприємств. Як передає прес-центр ДПА у Львівській області, про це сьогодні під час засідання колегії ДПА у Львівській області заявив головний податківець області Віталій Хилюк.

У розширеному засіданні колегії взяв участь заступник Голови ДПА України Микола Романів, який проінформував присутніх про те, що ДПА України працює над запровадженням прозорого механізму відшкодування ПДВ, з тим, щоб не було жодних сумнівів при поверненні коштів з бюджету по цьому податку.

Щодо підсумків роботи податкової служби області, то виконання планових завдань за 8 місяців цього року становить 108 відсотків, а це означає, що до бюджетів усіх рівнів понад план надійшло майже 179 мільйонів гривень.

Податкові інспекції забезпечили надходження до Зведеного бюджету України податків, зборів та обов’язкових платежів на суму 2322,7 млн. грн. У порівнян н і з відповідним періодом минулого року надходження до Зведеного бюджету зросли на 27,8 %, або на 505,1млн.грн. До Державного бюджету органи податкової служби області забезпечили надходження в сумі 1496,6млн.грн. При цьому, прогнозні показники Міністерства фінансів України виконано на 112,8 %, або додатково надійшло 170,2млн.грн. У порівнянні з січнем – серпнем 2005 року надходження податків, зборів та інших обов’язкових платежів до Державного бюджету зросли на 27,5 %, або на 322,5млн.грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *