ОСТАННІ НОВИНИ

Суд заборонив усі заходи, крім передбачених програмою святкувань

|

У суботу та неділю у Львові не можна буде проводити інших заходів, окрім тих, що включені до програми святкування 750-річчя Львова, передає відділ зв’язків з громадськістю міської ради Львова. Таке рішення ухвалено в суді.

За даними відділу громадських зв’язків, Галицький районний суд м.Львова задовольнив адміністративний позов виконавчого комітету Львівської міської ради про встановлення обмеження права на проведення масових заходів 30 вересня та 1 жовтня у Львові, крім заходів, які передбачені Програмою святкування 750-річчя м.Львова, затвердженою розпорядженням міського голови Андрія Садового.

Як зазначила начальник юридичного управління Львівської міської ради Гелена Пайонкевич, таке рішення суд прийняв, враховуючи серед інших обставин і ту, що програма святкувань 750-річчя м.Львова передбачає наявність великої кількості гостей з України та представницьких закордонних делегацій.

Раніше ГО „Опора” повідомляла про акцію, що має відбутися завтра о першій годині дня перед Ратушею – вони хотіли нагади учасникам святкувань про стан пам ’яток архітектури у місті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *