ОСТАННІ НОВИНИ

Захист Тершовчина намагається скерувати справу в інше русло – Крісман

|

Адвокати колишнього міського голови Самбора Тараса Тершовчина намагаються побудувати лінію захисту підсудного так, щоб вчинені ним протизаконні дії підходили під статтю про шахрайство, а не хабарництво та перевищення службових обов’язків, які йому інкримінують тепер. У цьому переконана адвокат потерпілих у справі Наталія Крісман.

„Річ у тому, що стаття про шахрайство передбачає від 3 до 8 років покарання, а те, у чому його звинувачують тепер, може позбавити його волі терміном від 8 до 12 років”, – пояснила пані Крісман.

Упродовж усього слухання адвокати Т. Тершовчина намагалися довести в суді те, що приміщення, приватизувати яке обіцяв допомогти пан Тершовчин, не належало міській раді і допомогти вирішити це питання він не міг, бо це було не в його компетенції.

«Якщо адвокати Тершовчина доводитимуть той факт, що земля, де було приміщення потерпілої Оксани Сороки, не була в комунальній власності, то вийде, ніби Тершовчин просто обшахраював жінку, взявши гроші, бо допомогти їй він нічим не міг, – зазначила пані Крісман. – У мене виникає тоді наступне запитання: чому, якщо ті приміщення не належали міській раді, пан Тершовчин приходив і оглядав їх?».

Зі свого боку, підсудний Т. Тершовчин заявляє, що проти нього вже давно готували провокацію. «Гроші підкинули у мій блокнот, коли я відходив», – пояснює в суді він.

«Ця справа занадто резонансна, аби закінчитися нічим», – переконана Наталя Крісман. Вона вважає цю справу випробуванням для суду.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *