ОСТАННІ НОВИНИ

На інвестиційний ярмарок планують виставити 236 проектів

|

236 проектів на загальну суму понад п’ять мільярдів доларів планують виставити організатори інвестиційного ярмарку, що відбуватиметься в рамках Міжнародного економічного форуму наступного тижня, повідомив заступник голови ЛОДА Валерій П’ятак.

За його словами, буде презентовано кілька індустріальних парків, зокрема в Самборі та Черлянах Городоцького району, на базі військового аеропорту. За його словами, уже прийнято рішення про те, що розвиватимуть чинний аеропорт у Львові, за рахунок доступних земель та військового летовища, натомість аеропорт у Черлянах стане резервним.

Крім того, буде презентовано мастер-плани розвитку рекреаційної зони біля Славського. В.П’ятак зазначив, що є два мастер-плани, і якщо їх реалізувати, то незабаром Славське матиме нагоду перегнати Буковель, що на Івано-Франківщині.

Заступник голови також розповів, що невдовзі буде прийнято новий генплан розвитку Славського, а в планах на наступний рік – побудова залізничної вітки завдовжки 21 км до селища від автотраси «Київ-Чоп».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *