ОСТАННІ НОВИНИ

“Львівгаз” реалізував цьогоріч 1,5 тисяч тонн скрапленого газу

|

У 2006 році дочірнє підприємство «Газсервіс» ВАТ «Львівгаз» реалізувало 1500 тонн скрапленого газу населенню Львівської області , передає прес-служба компанії . Сьогодні понад 125 тис. споживачів області (близько 15% усіх абонентів ВАТ «Львівгаз») користуються в побуті скрапленим газом.

Для потреб населення «Газсервіс» закуповує скраплений газ на спеціалізованих аукціонах, які щомісяця організовує Українська аграрна біржа. Продавцями цього виду палива на українському ринку виступають ДК «Укргазвидобування» та ВАТ «Укрнафта».

Реалізація скрапленого газу для потреб населення Львівщини – основний напрям діяльності ДП «Газсервіс». Окрім нього, підприємство реалізує газ скраплений МАФ (метил-ацетиленаленову фракцію), що є аналогом ацетилену, але значно економічніший у зварюванні та різанні металів.

У 2005 році «Газсервіс» переобладнав автотранспорт, двигун якого працює на бензині, для роботи на газі. Підприємство має договір на постачання сертифікованого обладнання з Білорусі. За цей час підприємство переобладнало 80 автомобілів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *