ОСТАННІ НОВИНИ

Медики Львова працюватимуть під час ювілею в посиленому режимі

|

Медичну допомогу під час масових заходів у межах святкування 750-річчя Львова забезпечуватимуть майже 50 бригад швидкої та кілька лікарень і поліклінік, повідомив під час прес-конференції начальник міського управління охорони здоров’я Володимир Зуб.

Він зазначив, що 30 вересня вдень працюватимуть 47 бригад „швидкої” і на одну менше вночі. Наступного дня працюватимуть 49 бригад «швидкої» вдень і 47 уночі.

З іншого боку, зазначив посадовець, організація роботи медиків була спрямована на те, щоб у всіх львів’ян не було проблем з наданням медичної допомоги у зв’язку із святкуваннями.

За його словами, у кожному з місць, де проводитимуть масові заходи, буде розміщено автомобіль швидкої допомоги. На проспекті Свободи їх буде аж два. Пан Зуб запевнив, що автомобілі стоятимуть у місцях, звідки їх буде добре видно всім, хто потребуватиме.

Крім того, на проспекті Свободи працюватимуть 10 лікарів-волонтерів, які мають досвід роботи на Майдані. Вони будуть одягнені у зелені футболки з хрестами і в разі потреби користуватимуться велосипедами, аби швидше дістатися до людей. Саме вони надаватимуть першу допомогу і допроваджуватимуть до карет «швидкої».

Управління визначило кілька медичних закладів, що будуть готові прийняти потерпілих. Це, передовсім, лікарня швидкої допомоги та восьма клінічна лікарня, які вже працюють у режимі підвищеної готовності. До цього списку зарахували також інфекційну лікарню, на той випадок, якби трапилося харчове отруєння. Крім цього, отримати медичну допомогу гості зможуть у першій міській поліклініці, яка працюватиме в суботу та неділю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *