ОСТАННІ НОВИНИ

Місто закупило 120 теплових лічильників

|


Львівське ПП «Євротерм» стало переможцем тендеру на закупівлю 120 теплових лічильників за бюджетні кошти. Тендер проводило управління житлово-комунального господарства Львівської міської ради, передає відділ громадських зв ’язків міської ради. Згідно з кошторисом, з міського бюджету виділено 720 тис. грн.

На тендер надійшло три пропозиції. Як повідомили в управлінні житлово-комунального господарства, після обговорення тендерну пропозицію ТзОВ «Термотехнологія» було відхилено, оскільки вона не відповідала умовам документації (відсутнє тендерне забезпечення). До оцінки були допущені дві пропозиції.

Для кваліфікованої експертної оцінки можливого застосування запропонованих приладів обліку було залучено експертів ЛМКП «Львівтеплоенерго» та ЛКП «Залізничнетеплоенерго». Враховуючи експертну оцінку, акцептовано тендерну пропозицію, яку подала ПП «Євротерм» (м. Львів, вул. Морозна, 14). Сумарна ціна тендерної пропозиції переможця торгів становить 674160 грн.

В становлюватимуть теплові л ічильники за кошти мешканців. Для цього мешканці створили ініціативні групи і на загальних зборах прийняли рішення про згоду взяти участь у встановленні приладів обліку у своїх будинках. До початку опалювального періоду прилади повинні бути встановлені.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *