ОСТАННІ НОВИНИ

Під облрадою розпочнеться безстрокова акція протесту проти Олійника

|

Завтра під стінами Львівської обласної ради розпочнеться безстрокова акція протесту проти перебування на посаді голови Львівської обласної державної адміністрації Петра Олійника. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив депутат облради від фракції БЮТ Ростислав Новоженець. В ці хвилини учасники акції монтують наметове містечко.

Завтра також о 10 годині під облрадою покажуть політичну трагікомедію „Фарбований лис”, яку організували ВО „Свобода”. За словами пана Новоженця, театралізоване дійство проходитиме за участі актора Богдана Бенюка. Він також переконаний, що акція буде доволі масовою, однак сесію облради вона не зірве, бо правоохоронні органи забезпечать порядок.

„Акція буде чисельною та толерантною, бо її завданням є не зірвати сесію, а переконати тих депутатів, які ще не визначились”, – зазначив Р. Новоженець.

На думку депутата, акцію, організовану ВО „Свобода” та БЮТом, підтримають і інші політичні партії, хоч і не під окремими стягами та гаслами. „Ми знаємо, що роботою Олійника незадоволені і члени НСНУ і ХДС, і з Народного руху України, і нам відомо, що вони прийдуть під стіни облради, хоч і не під окремими стягами і гаслами, однак вони підтримають наші настрої”, – підкреслив пан Новоженець.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *