ОСТАННІ НОВИНИ

Чиновники мерії прибирали парк “Знесіння”

|

Міський голова Львова Андрій Садовий спільно з управлінцями мерії та депутатами міськради в межах загальноміської толоки в суботу, 16 вересня, прибирали сміття в парку “Знесіння”. Як повідомляє Західна інформаційна корпорація, на толоку, яку очолив мер, прибуло близько 50 чоловік.

Представники мерії отримали пакети, у які вони спочатку збирали порозкидане по цілому парку сміття, а згодом вчилися його сортувати. Посортовані відходи: пластик, папір, скло та інше кидали у різні контейнери. Садовий теж допомагав у прибиранні й зазначив, що він мер у кабінеті, а під час толоки потрібно особистим прикладом показувати, як треба працювати. “Чуда не станеться, з інших міст люди не приїдуть, щоб навести лад. Ми самі маємо зрозуміти, що не треба смітити. Щоб кожен львів’янин розумів, що це його особиста, персональна справа”, – наголосив міський голова.

За словами директора парку “Знесіння” Олеся Завадовича, досить важко утримувати парк в чистоті, оскільки тут працює лише шість чоловік, а площі – значні. Проблем додають мешканці, приватні будинки яких межують з парком, адже час до часу в парку виникають стихійні смітники. Також він зазначив, що наразі міська влада допомагає “Знесінню”.

“Чи галочка це, чи ні, можна роздумувати. Для мене це – зав’язування стосунків. Коли люди зустрічаються обличчям до обличчя, краще виходить контакт. Вони ознайомилися з нашими проблемами безпосередньо, і тепер легше розумітимуть і сприйматимуть їх», – зазначив Олесь Завадович, маючи на увазі загальну толоку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *