ОСТАННІ НОВИНИ

Малкович презентував дві дитячі книжки

|

Видавництво „А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА” презентувало на Форумі одразу дві новинки – дитячі повісті Галини Пагутяк та Сашка Дерманського.

Книга Галини Пагутяк „Втеча звірів” – не зовсім дитяча. Як зізнається авторка, вона покликана об ’ єднати людей і тварин, навчити нас із любов ’ ю ставитися до природи. У кінці кожного розділу пані Пагутяк подає невеличкі довідки про вимерлих тварин. Слушно зауважує директор видавництва Іван Малкович, що „діти після цієї книжки отримують щось глибше, справжнє”. “Втечу звірів” авторка почала писати ще сімнадцять років тому для своєї доньки, але змогли видати тільки тепер.

Друга новинка – книга Сашка Дерманського „Чудове чудовисько” – вийшла друком лише три дні тому. Як зазначають автор і видавець, це дуже весела, насичена тонким гумором історія про стосунки дівчинки і чудовиська. Книжка виросла з кількох невеликих оповідань, які автор згодом об ’ єднав спільними героями. Крім того, книга, на думку автора, дуже сучасна. Наприклад, бабуся тут співає пісні Славка Вакарчука.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *