ОСТАННІ НОВИНИ

Марчак хоче позиватися з „Суботньою поштою”

|

Директор міського комунального підприємства „Львівтеплоенерго” Ігор Марчак роздумує над можливістю подати до суду на тижневик „Суботня пошта”. Сьогодні на прес-конференції він звинуватив видання у суб’єктивності та публікуванні суцільного негативу проти підприємства, яке він очолює.

Зокрема, Ігор Марчак має претензії щодо однієї статті, у якій редакція, посилаючись на слова заступника міського голови з економічних питань Віктора Башука, написала, що комісія, яка перевіряла підприємство, зробила висновок про некомпетентість керівницва „Львівтеплоенерго”.

„Я хочу цю статтю прочитати і, можливо, буде позов проти цієї газети. Я питав Башука, який очолював комісію – у висновках не було ніяких зловживань, великих втрат. Комісія не зробила висновку про некомпетентність керівництва”, – наголосив Ігор Марчак.

Керівник „Львівтеплоенерго” зауважив, що перекручення слів Башука могло трапитися через суто суб’єктивний фактор. „Те, що написав пан Курбанов, це, відверто скажу, через його особисті стосунки зі мною. Відколи він програв мені вибори в депутати й відтоді не може пробачити цього. У цій газеті я ще не бачив жодної позитивної статті про „Львівтеплоенерго”, – сказав Ігор Марчак.

Наразі директор „Львівтеплоенерго” не вирішив чи буде позиватися з газетою. Спочатку він планує провести повторну бесіду з Віктором Башуком та прочитати статтю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *