ОСТАННІ НОВИНИ

Рущишин сумнівається в ефективності форуму “Влада і бізнес - партнери"

|

Один з лідерів Комітету підприємців Львівщини Ярослав Рущишин висловив сумнів в ефективності проведення подальших форумів в їх існуючому форматі. “Я чекав звіту по тих пунктах резолюції, що ми прийняли минулого разу і готувався виступати за їх результатами, однак цього поки що немає, тому постає резонне питання про те, чи варто проводити наступний такий форум” – сказав він.

Він зазначив, що на усі ці звернення уже мали б надійти відповіді з Києва і варто було б їх проаналізувати, щоби виробити тактику подальших спільних дій.

За його словами, співпраця між бізнесом і владою у Львівській області все ще на дуже низькому рівнів і продемонстрував кілька відписок, зокрема, з ДПА у Львівській області. Щоправда він тут же зазначив, що на два листи КПЛ міліція взагалі не відреагувала, хоча з міліцією бізнесмени мають багато проблем.

На це модератор форуму повідомила, що з докладно по резолюції минулого форуму доповідатиме заступник голови ЛОДА Тарас Федак і додала, що за цими резолюціями на центральному рівні дано ряд доручень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *