ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий відповів журналістам заявою

|

Міський голова Львова Андрій Садовий відреагував на акцію журналістської ініціативи «Антируїна», проведену сьогодні перед початком сесійного засідання Львівської міської ради.

У розповсюдженій прес-службою міськради заяві А.Садовий, зокрема, говорить: «Потрібно навести елементарний порядок в органах влади, щоби вони перестали бути «дишлом», через яке все вирішується за гроші. Це повинні відчути службовці. Але це повинні сприйняти і мешканці Львова. По-друге, місто мусить нарешті почати виходити з кризи, залучати інвестиції, заробляти гроші, наймати найкращих фахівців із-за кордону до часу, коли наші спеціалісти зможуть виконувати роботи в історичній частині на відповідному рівні».

Нагадаємо, що сьогодні вранці близько 60 львівських журналістів заблокували трибуну сесійної зали й оголосили заяву, підписану 127 журналістами (на цей момент до заяви долучилося вже більше 150 журналістів), із вимогою припинити руйнацію площі Ринок та покарати винних. У заяві наголошено на безпосередній відповідальності міського голови Андрія Садового, внаслідок бездіяльності та популізму якого і відбувається архітектурна катастрофа .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *