ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відбудеться міжнародна конференція з розвитку гуртових ринків

|

Перша міжнародна конференція на тему “Розвиток гуртових ринків сільськогосподарської продукції в Україні” відбуватиметься у Львові протягом 14-15 вересня. Планується, що участь у конференції візьме Міністр аграрної політики України Юрій Мельник.

Конференція має на меті вивчити досвід створення європейських та світових гуртових ринків, визначити їх законодавчі, економічні проблеми , сприяти залученню українських та міжнародних фінансових інституцій до реалізації проектів розбудови гуртових ринків сільськогосподарської продукції в Україні.

Участь у конференції візьме близько 180 осіб. Серед них Міністр аграрної політики України Юрій Мельник, народні депутати України, відповідальні працівники Секретаріату Кабміну України, керівники Міністерства економіки та Міністерства фінансів України, заступник Голови Ради Міністрів АР Крим, заступники голів облдержадміністрацій з питань АПК. А також міський голова Львова Андрій Садовий та голова ЛОДА Петро Олійник.

Організаторами конференції є Міністерство аграрної політики України, проекти EU TACIS “Покращення системи логістики та маркетингу для МСП в сільському господарстві”, гуртовий ринок “Шувар”, проект USAID “Реформа у галузі сільського господарства, вдосконаленя законодавчо-нормативної бази”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *