ОСТАННІ НОВИНИ

Тариф на тепло може зрости до 178 гривень за гігакалорію

|

Завтра в Личаківській райадміністрації відбудуться громадські слухання з приводу підвищення тарифів на теплову енергію. Як повідомив депутат Львівської міської ради Юрій Кужелюк, передбачають, що ціна на тепло зросте з 76 гривень до 178 гривень за одну гігакалорію.

„Тариф, який зараз за одну гігакалорію становить 76 гривень, пропонують підвищити до 178 гривень. Тим, хто користується центральним опаленням, раджу утеплити вікна і двері”, – сказав Юрій Кужелюк сьогодні на прес-конференції.

Депутат також повідомив, що попри проблеми тепловиків із розрахунками за газ, теплом у цю зиму львів’яни будуть забезпечені. За словами Юрія Кужелюка, цього року на погашення боргів теплопостачальним підприємствам міста з фонду розвитку міського бюджету було виділено 27 мільйонів гривень. Крім того, 10 мільйонів гривень у бюджеті заклали заздалегідь.

Громадські слухання щодо проекту рішення виконкому “Про двоставковий тариф на теплову енергію, тариф на підігрів води, послуги з централізованого опалення та підігріву води” завтра проведе управління інженерного господарства. Слухання розпочнуться о 14 годині в актовій залі Личаківської РДА.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *