ОСТАННІ НОВИНИ

Електричний стовп упав на автомобіль – постраждав водій

|

26-річний водій постраждав учора ополудні у Львові внаслідок падіння бетонної електроопори на його авто. Як передає прес-центр головного управління МНС у Львівській області, чоловіка з діагнозом забій грудного відділу хребта доправили у Львівську ЛШМД.

Інцидент трапився через те, що внаслідок сильного вітру дерево зачепило електричний стовп, а той уже впав на автомобіль, який проїжджав у той момент по вулиці Коновальця.

На тій же вулиці Коновальця, 78 о 17.41 годині від сильного вітру на тротуар впало дерево. При падінні дерево обірвало електропровода та контактні лінії трамвая, пошкодило продуктовий кіоск.

Того ж дня в місті Яворів на вулиці Маковея внаслідок пориву вітру відламано гілку від дерева, яка впала на хлібний кіоск і пошкодила дах будівлі. А в селі Лішня, Дрогобицького району, вчора, близько четвертої пополудні теж упало дерево, однак рух транспорту не припинився.

Окрім того, у результаті поривів вітру вчора близько п ’ятої пополудні на трасі Сокаль-Львів упало дерево. Рух автотранспорту не припинявся. Майже за годину працівники Великомостівського лісництв прибрали дерево з дороги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *