ОСТАННІ НОВИНИ

У ЛОДА провели чергову нараду по "Львівсільмашу"

|

Нараду щодо вирішення ситуації, що склалася на ВАТ „Завод „Львівсільмаш” провів с ьогодні, 3 серпня, голова Львівської облдержадміністрації Петро Олійник. Про це повідомила прес-секретар голови ЛОДА Іванка Попович.

Під час зустрічі були присутні заступник голови ЛОДА Тарас Федак, начальник управління промисловості та розвитку інфраструктури ЛОДА Ростислав Сорока, колишній керуючий санацією ВАТ „Завод „Львівсільмаш” Олег Кобельник, в.о. голови правління ВАТ „Завод „Львівсільмаш” Петро Онищак, начальник УМВС у Львівській області Віталій Максимов, заступник начальника ДПА у Львівській області Іван Кравчук, заступник начальника ФДМУ у Львівській області Володимир Опацький та ін.

Під час наради обговорювалися питання передачі колишнім керуючим санацією ВАТ „Завод „Львівсільмаш” Олегом Кобельником атрибутів управління керівництву ВАТ „Завод „Львівсільмаш”, а також майнові та фінансові питання, зокрема щодо податкових зобов’язань підприємства, кількості реалізованої продукції та стану заборгованості із заробітної плати.

У ході наради Петро Олійник наголосив на необхідності передачі у Фонд державного майна частки акцій ВАТ „Лізингова компанія ”Украгромашінвест”.

У ході наради Петро Олійник дав доручення направити лист у Фонд державного майна та Кабінет Міністрів України для вивчення ситуації, що склалася на ВАТ „Завод „Львівсільмаш”. Направити лист голові Апеляційного суду Львівської області Валентинові Государському з проханням прискорити розгляд апеляційного звернення Петра Онищака. Окрім цього керівник області дав доручення провести ревізію використання коштів на підприємстві.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *