ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відкриють стаціонар для хворих на СНІД

|

Наступного року біля Львівського обласного центру з профілактики та боротьби зі СНІДом, що на вул. Лисенка, 45, відкриють типовий стаціонар для хворих на СНІД, – повідомив начальник головного управління охорони здоров’я Львівської ОДА Ігор Герич.

«Ми будуємо новий додатковий корпус біля Центру СНІДу, який розташований у відремонтованих та адаптованих приміщеннях», – зазначив І.Герич.

За словами І.Герича, на сьогодні в області немає проблем зі стаціонарними місцями для хворих на СНІД. «В межах Львівської обласної інфекційної лікарні є 10 ліжок, які спеціально відведені для пацієнтів, хворих на СНІД. Тобто технологічно це не стаціонарне відділення Центру СНІДу, але це приміщення, яке абсолютно відповідає усім вимогам Тому 10 хворих на СНІД у випадку потреби у будь-який момент можуть тут пролікуватися», – сказав він.

Начальник головного управління охорони здоров’я Львівської ОДА І.Герич наголосив на тому, що будівництво нового типового стаціонарного приміщення для хворих на СНІД буде завершено наступного року. «Загалом, з початку ремонтних робіт ми мали затримку із фінансуванням. Але сьогодні вже інтенсивно ведеться будова, і це питання під контролем на всіх рівнях і влади», – сказав І.Герич у коментарі ЗІКу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *