ОСТАННІ НОВИНИ

"Вогник надії" стартував у Трускавці

|

Перший з концертів у рамках проведення Благодійного Марафону «Подаруй Вогник Надії» відбувсяу неділю, 30 липня, у Трускавці. У концерті взяли участь молоді львівські виконавці, котрі своїми діями допомагають та підтримують дітей, хворих на онкологічні захворювання. Серед них – модерн-балет «Білі вітрила», Калина, Назар Еней, Оленка, Роман Гамкало та спеціальний гість – Андріана. Також на концерт завітали: переможець конкурсу «Український формат» група «Десерт» та метр української естради Юрій Цвєтков.

Як повідомляє президент Благодійного фонду “Фундації Мавік ” Віктор Макарчик, шоу у підтримку дітей, що страждають на онкологічні захворювання, зібрало велику кількість глядачів та 4 тис. 156 грн. благодійних пожертв. Можливо, це не така велика сума, але тішить той факт, що наші люди відгукуються на проблеми дітей та намагаються їм допомогти. Отже є надія, що організаторам Великого Благодійного Марафону усе-таки вдасться об’єднати небайдужих людей та переконати їх в тому, що усі разом, спільно – ми зможемо боротися та перемагати важкі дитячі недуги!

Великий Благодійний марафон «Подаруй вогник Надії» стартував 1 липня і триватиме до 19 грудня 2006 року. Протягом п’яти з половиною місяців громадськість Львова та області інформуватимуть про проблеми дитячої онкології та збиратимуть кошти на лікування онкохворих дітей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *