ОСТАННІ НОВИНИ

На одну вакансію – семеро претендентів

|

На одне вільне робоче місце за перше півріччя в області в середньому претендувало семеро осіб, повідомляє прес-служба ЛОДА. Станом на перше липня актуальними в центрах зайнятості були 7089 вакансій.

Професійним навчанням, перенавчанням та підвищенням кваліфікації було охоплено 5,3 тис. осіб. У виконанні громадських робіт брали участь 8,9 тис. безробітних.

Упродовж січня-червня послугами служби зайнятості користувалися 14,1 тис. осіб з числа соціально незахищених верств населення. Із них працевлаштовано 12,3 тис. осіб, в т.ч. на заброньовані робочі місця – 0,8 тис. осіб.

Упродовж січня-червня п. р. одноразові виплати допомоги з безробіття для започаткування підприємницької діяльності отримали 644 безробітних. Серед них кожна друга молода особа -віком до 35 років, кожна третя – жіночої статі. За рахунок надання дотацій працедавцям за цей період працевлаштовано 804 безробітних.

У загальній чисельності незайнятих громадян 44,8 відсотка – молодь віком до 35 років. Соціальні послуги служби зайнятості отримували 44,5тис. осіб. Рівень працевлаштування цієї категорії громадян перевищив загальний показник і становив 26,3 відсотка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *