ОСТАННІ НОВИНИ

Трускавецьку "Нафтусю" курортникам наливатимуть за електронними картками

|

ЗАТ «Трускавецькурорт» вводить на бюветах міста-курорту системи видачі мінеральної води за чіп-картами. За словами першого заступника генерального директора ЗАТ «Трускавецькурорт» Андрія Работи, основними причинами введення такої системи є необхідність підвищення контролю за використанням мінеральної води у бюветах курорту. Про це повідомив власкор Західної інформаційної корпорації у Трускавці.

«Ми хочемо, щоб лікувальну воду використовували за призначенням, а не мили у ній посудини, – наголосив Андрій Работа – За підрахунками, 30% мінеральної води використовується не за призначенням».

А.Работа, зокрема, навів приклад Моршина, де після введення карткової системи видачі води денний об’єм витрат мінеральної води зменшився з 10 куб. м до 2 куб. м.

«Контроль за використанням мінеральної води не лише дозволить зменшити її нецільове використання, а й значно покращить її якість, яка нині могла б бути і кращою. Адже «Нафтусі» у нас не так вже і багато», – підсумував А.Работа

Джерела лікувальної води Трускавця передано ЗАТ «Трускавецькурорт». Щоквартально витрачається 840 куб. м мінводи на кюветах міста. Один літр «Нафтусі» для «Трускавецькурорта» обходиться в 1,2 грн, проте більша частина санаторії за воду не розраховуються.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *