Представники військових інститутів з Одеси та Харкова побували у Львові

|

Сьогодні відбувся ознайомчий візит представників Одеського інституту Сухопутних військ (ОІСВ), Харківського інституту танкових військ (ХІТВ) імені Верховної Ради України та Командування Сухопутних військ ЗС України до Львівського військового інституту “Львівська політехніка”, передає офіційний сайт міністерства оборони

Метою їхнього візиту стала фактична перевірка готовності Львівського навчального закладу до прийому курсантів 2-го та 3-го курсів ОІСВ та ХІТВ, які відповідно до рішення керівництва українського оборонного відомства продовжать подальше навчання у єдиному вищому військовому інституті для підготовки фахівців Сухопутних військ, який створено на базі Львівського військового інституту.

Протягом дня представники ОІСВ та ХІТВ ознайомилися з навчально-матеріальною базою, об’єктами казарменно-житлового фонду та інфраструктурою Львівського військового інституту, оглянули павільйон автомобільної та бронетанкової техніки і навчальний комплекс озброєння та техніки.

Крім того, представники Одеського та Харківського військових навчальних закладів оглянули на Яворівському загальновійськовому полігоні навчально-польову базу Львівського військового інституту “Львівська політехніка”. Тут вони відвідали вогневе містечко, військове стрільбище, автодром, повітрянодесантний комплекс, гвинтівно-артилерійський полігон і танкову директрису.

Курсанти 2-го та 3-го курсів Одеського інституту Сухопутних військ та Харківського інституту танкових військ продовжать навчання у Львові вже з 17 вересня поточного року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *