ОСТАННІ НОВИНИ

Питання про підняття тарифів на тепло вирішуватиме громада – Садовий

|

Міський голова Львова Андрій Садовий очікує на новий уряд і запевняє, що питання про підняття тарифів на теплопостачання буде вирішуватися громадою Львова. Про це А.Садовий заявив у коментарі Західній інформаційній корпорації сьогодні, 21 липня, після засідання виконавчого комітету Львівської міської ради, на якому вперше прозвучало, що тарифи на теплопостачання можуть збільшитися утричі.

«Це будуть громадські слухання, обговорення. Це рішення повинна приймати громада. Якщо піднімається ціна на газ, треба дебатувати з державою, хто має покривати цю різницю. Це питання дуже складне. Я чекаю, коли запрацює уряд і дасть відповіді на ці запитання. Я хочу почути, яка все-таки буде ціна на газ, яка структура формування ціни на газ. Бо ж нам говорять сьогодні одне, завтра інше. З такими речами не можна жартувати. Будуть нові ціни, новий уряд, тоді вже будемо говорити, яким чином збалансовувати ситуацію в місті, щоб не погіршувати ситуацію і, щоб люди не мали тих проблем, які їх можуть очікувати», – зазначив А.Садовий.

Попри те, що міський голова Львова наразі вважає, що обговорювати це питання зарано, все ж процедура підняття тарифу на теплопостачання вже започаткована. У цей час нові, збільшені майже утричі тарифи на тепло, міська влада подала на розгляд в Антимонопольний комітет та в інспекцію контролю за цінами. «Процедура буде тоді, коли сесія міської ради за це проголосує. А це буде аж в кінці вересня», – зазначив А.Садовий.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *