ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканці села Піски перекрили автотрасу

|

Сьогодні мешканці села Піски Пустомитівського району перекрили рух транспорту їх населеним пунктом. Про це повідомив власкор Західної інформаційної корпорації у Пустомитівському районі.

Наразі на дорогу вийшло лише понад десять селян, які вимагають, щоб відремонтували пошкоджену карстовим провалом ґрунту дорогу. Однак люди стверджують, що невдовзі до них приєднається «підмога». Мешканці Пісків пропускають дорогою лише легкові автомобілі. За їх словами, Пустомитівська РДА зобов’язувалася уже давно відремонтувати дорогу, однак до дій ніхто не приступав.

Натомість заступник голови, керівник апарату Пустомитівської РДА Юрій Шабаковський у коментарі ЗІКу зазначив, що про акцію непокори у селі Піски ще нічого не чув, однак пообіцяв, що заступники голови РДА оперативно вирушать на місце події.

Увечері 22 лютого цього року через утворення карстового провалля ґрунту почали руйнуватися два житлових будинки на вул. Шевченка у с. Пісках Пустомитівського району . Наступного дня у с.Пісках завалились дві стіни ще одного будинку, його господиню та майно евакуйовано. Також пішли тріщини по третьому будинку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *