ОСТАННІ НОВИНИ

Курпіль варив борщ у Маріїнському парку під стінами парламенту

|

«Значно смачніше, аніж у їдальні Верховної Ради», – так охарактеризував Західній інформаційній корпорації смакові якості борщу, котрий вчора у Маріїнському парку варили львівські прихильники Блоку Юлії Тимошенко та місцеві депутати від БЮТ, народний депутат України, один із «співавторів» згаданого борщу Степан Курпіль.

За словами С.Курпіля, у «бютівському» наметовому містечку в Маріїнському парку спільно з львівськими прихильниками Юлії Тимошенко «смачний борщ варили також і депутати Львівської міської та обласної рад».

«Ми смакували борщ разом із депутатами облради Михайлом Ваврином та Василем Семеном, міськими обранцями Юрієм Кардашевським і Володимиром Оверком, а також представником БЮТ у ЦВК Ігорем Кравчуком. Це дійсно одна із найсмачніших страв, яку я коли-небудь куштував», – зазначив С. Курпіль.

За словами С. Курпіля, «насправді під стінами Верховної Ради дуже добра атмосфера». «Ми спілкувалися із людьми – вони готові іти під Секретаріат Президента. Але поки цього не буде», – резюмував нардеп.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *