ОСТАННІ НОВИНИ

Виконком розгляне питання про підготовку до зими

|

Низку питань з життя міської господарки розглянуть завтра під час засідання виконкому міської ради, передає прес-служба міськради.

Зокрема, під час завтрашнього засідання члени виконавчого комітету заслухають інформацію про хід підготовки міського господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2006 –2007 років, а також про хід виконання рішення виконавчого комітету від 06.05.2005 р. № 406 “Про затвердження Положення про порядок врегулювання питань самочинного будиівництва у м.Львові” доповість голова Галицької районної адміністрації Іван Лозинський.

Директор ЛКП музею “Личаківський цвинатр” Ігор Гавришкевич доповідатиме про поховання останків жертв репресій на полі почесних поховань Личаківського цвинтаря.

Заступник міського голови з питань містобудування та землеустрою Андрій Павлів доповість питання “Про затвердження проекту регенерації кварталів середмістя”.

Серед звітів про виконання протокольних доручень, які будуть представлені членам виконавчого комітету:

Про надання повної інформації про приміщення дитячого садочка за адресою вул.Академіка Є.Лазаренка,5.

Заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства Ігор Базарник доповість про проведення обліку житлових будикнів м.Львова, що знаходяться в аварійному стані для запобігання виникненню надзвичайних ситуацій.

Голови районних адміністрацій повинні прозвітувати про проведення інвентаризації автогаражних кооперативів по м.Львову, вказавши кількість, якість, площу земельних ділянок, наявність дозвільних документів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *