Райони продовжують боротьбу з незаконною торгівлею

|

Залізнична райадміністрація провела по 12 об ’єктах грального бізнесу за участю представників відділу соціально-економічного розвитку районної адміністрації, податкової інспекції, СЕС Залізничного району та відділу з боротьби з економічною злочинністю. Під час рейду були виявлені порушення ліцензійних вимог на семи об’єктах.

Інформацію для розгляду та оперативного реагування про зафіксовані порушення подано заступникові міського голови з питань економіки та соціальної політики Вікторові Башуку та заступникові міського голови з питань промисловості та підприємництва Василю Білоусові

Водночас у Личаківській районній адміністрації уже прийнято розпорядження про демонтаж самовільно встановлених малих архітектурних форм (кіосків) на вулиці Пасічній, 2, Личаківській, 72 та Зеленій, 109.

Також працівники відділу соціально-економічного розвитку Личаківської райадміністрації та Личаківського РВ ЛМУ УМВСУ у Львівській області ліквідували несанкціоновану торгівлю на вул. Тершаківців та вул. Некрасова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *