ОСТАННІ НОВИНИ

ХДС першим вирішив йти в опозицію - Едуард Ільїн

|

Християнські демократи першими з блоку „Наша Україна” прийняли рішення про перехід в опозицію. Про це заявив секретар партії Едуард Ільїн, перебуваючи сьогодні у Львові.

„Напередодні рішення НУ про перехід в опозицію ми провели селекторну головну раду з приводу того, що робити ХДС, якщо „Наша Україна” піде в широку коаліцію. Я був дуже радий, що практично всі голови обласних організацій партії сказали, хай вони йдуть в коаліцію, а християнські демократи підуть в опозицію. І тому я дуже радий, що ми були першими і прийняли це рішення”, – сказав він.

Едуард Ільїн також наголосив на тому, що не варто ділити політичні сили на чорних і білих. На його думку, у кожній партії є свої позитивні і негативні герої. „Не можна на всіх ставити одне клеймо. Якщо Регіони, то ти негідник, а якщо з „Нашої України” чи БЮТу, то ти чиста, як кришталь, людина. У кожній групі є свої позитивні і негативні герої”, – заявив він.

На переконання секретаря ХДС, вберегтися від негативних моментів, які сьогодні можна спостерігати в українському парламенті, політики зможуть лише тоді, коли нарешті почнуть реально працювати. „З моєї точки зору необхідно просто взяти те, що Бог дав, а всяка влада від Бога, і почати серйозно працювати упродовж наступних п’ять років, щоб склад нового парламенту вже був якісно іншим, ніж є зараз”, – сказав Едуард Ільїн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *