ОСТАННІ НОВИНИ

Засуджені Львівщини матеріально допомогли інтернатам

|

В установах виконання покарань Львівської області провели „Трудову вахту” серед засуджених, суть якої полягає в тому, що засуджені добровільно перерахували 50 відсотків одноденного заробітку на банківські рахунки дитячих будинків. Про це повідомила прес-служба управління Державного департаменту України з питань виконання покарань на Львівщині.

Громадяни, позбавлені свободи, надали допомогу медичним закладам, дитячим будинкам, будинкам пристарілих. Практично кожен засуджений в своєму житті мав справи із лікувальними закладами, значна частина засуджених, в силу певних обставин не знала батьківської опіки або взагалі була позбавлена можливості виховання в родинному колі, повноцінній сім`ї. Тому багатьом із них стала зрозуміла і близька ідея посильної допомоги дитячим будинкам, лікувальним закладам.

В трудовій вахті по перерахуванню 50 відсотків одноденного заробітку добровільно зголосились взяти участь більшість засуджених, які працевлаштовані на виробництві установ області та роботах по господарському обслуговуванню. Суму у розмірі 4 тисячі 249 гривень було перераховано на рахунки дитячих будинків, інтернатів, лікарень.

Відтак засуджені Личаківської виправної колонії №30 перераховали суму у розмірі 1 тисячі 228 гривень для дітей-сиріт будинку-інтернату №2 м. Львова. Засуджені Дрогобицької виправної колонії №40 перерахували 525 гривень для дітей Нагуєвицької спецшколи-інтернату. Засуджені Сокальської виправної колонії №47 перерахували суму у розмірі 650 гривень для дітей-сиріт школи-інтернату міста Червоноград. Засуджені Львівської виправної колонії №48 перерахували суму у розмірі 530 гривень для потреб Комунального будинку дитини №1. Засудженими Миколаївської виправної колонії №50 перераховано суму у розмірі 325 грн. для потреб Миколаївської психіатричної лікарні, засудженими Держівської виправної колонії №110 перераховано суму у розмірі 234 грн. для дітей Роздільського будинку-інтернату, засудженими Львівського слідчого ізолятору перераховано суму у розмірі 607 грн. для потреб Комунального будинку дитини №1 м. Львова, вихованцями Самбірської виховної колонії перераховано суму у розмірі 150 грн. для потреб районного дитячого будинку “Рідний дім”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *