ОСТАННІ НОВИНИ

Ті, хто наполягають на перевиборах не говорить про те, що буде після них – Кошовий

|

«Навряд чи політичні еліти підуть на призначення нових виборів, тому що це не вигідно багатьом політикам. А спекулювати на цю тему будуть довго і багато», – так прокоментував перспективу проведення нових парламентських виборів голова ЛОГО КВУ Роман Кошовий.

Такі припущення, на думку Р.Кошового, підтверджує і той факт, що «ті політичні сили, які наполегливо відстоюють позицію щодо перевиборів, майже ніколи не говорять, що буде після перевиборів»: «Вони використовують це як певний піар-хід, як певну політичну заяву».

Якщо ж перевибори таки буде призначено, то голова ЛОГО КВУ запевняє, що Комітет виборців не зіткнеться з жодними проблемами, «оскільки технологія моніторингу виборчих процесів напрацьована і технологічно чітко працює у всіх регіонах України». Р.Кошовий стверджує, що на підготовку нових виборів вистачить двох тижнів.

На запитання журналіста щодо власної позиції в контексті необхідності перевиборів, то Р.Кошовий заявив, що їх проведення не доцільно. «Це моя позиція, а не позиція організації. Я вважаю, що слід шукати вирішення в межах існуючих законів. Швидше за все, буде утворено щось на зразок договору між парламентськими силами і Президентом, таким чином тимчасово закриють всі проблемні питання, які сьогодні створює політична реформа», – резюмував у коментарі ЗІКу Р.Кошовий.

Можливо, вже у понеділок ЛОГО КВУ озвучить заяву щодо політичної ситуації, що склалася у державі. Р.Кошовий зазначив, що Комітет виборців України як громадська організація має право на власну позицію. Проте наразі відмовився прокоментувати зміст заяви, що готується, зауваживши при цьому, що вона обговорюється і буде колегіальним рішенням.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *