ОСТАННІ НОВИНИ

ЛОДА та громадські організації вимагають звільнення керівництва ФСЗІ

|

Фонд соціального захисту інвалідів не виконує своїх повноважень. Таку думку майже одноголосно озвучили представники громадських організацій з захисту неповноправних, а також заступник голови ЛОДА з питань соціальної політики Ярослав Пітко сьогодні на засіданні прес-клубу Реформ. „Негайно потрібно вирішити питання зі зміною керівництва фонду, оскільки воно поводиться по-хамськи”, – заявила голова обласної організації УТОС Оксана Потимко

„Фонд не виконує свою роботу. Бюджет фонду скерований на фінансування підприємств сумнівної репутації, тоді як задоволення потреб громадських організацій не виконується”, – додала пані Потимко.

Я. Пітко сказав, що цей фонд не підпорядкований місцевій владі і вона не може впливати на його дії. „Я роз ’яснюю ситуацію з УТОС (незадоволення її вимог про виділення коштів на придбання сировини), як навмисне затягування справи і висловлююсь “за” звільнення голови фонду. Це наша позиція”, – заявив Пітко.

Заступник керуючого голови ФСЗІ Оксана Павлюк своєю чергою відповіла, що ФСЗІ – це не мішок з грошима, а урядовий орган. „Фонд здійснює соціальні програми, які передбачені урядом”, – пояснила ситуацію О. Павлюк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *