ОСТАННІ НОВИНИ

На ринках Львівщини дорожчає м’ясо та дешевшає сало

|

На продовольчих ринках Львівської області протягом останнього тижня державна інспекція з контролю за цінами зафіксувала деяке підвищення цін на м’ясо свинини та птиці. Водночас моніторинг показав незначне зниження середньої ціни на сало.

Як повідомляє офіційний сайт ЛОДА, ціна за один кілограм яловичини зросла з 19,18 до 19,23 гривень або на 0,3%, м’ясо свинини – з 22,58 до 22,60 грн/кг або на 0,09%, птицю – з 10,46 до 10,51 грн/кг, або на 0,5%. Ціна сала знизилась з 9,70 до 9,60 гривень за кілограм.

Тенденція до підвищення цін в межах до 1% на м`ясо має місце в цілому по Україні.

Середній рівень цін на цукор-пісок на продовольчих ринках є нижчим від зафіксованого на підприємствах торгівлі на 0,02 грн/кг.

Так зараз на продовольчих ринках міста Львова середній рівень цін був наступним: крупа гречана – 4,05 грн/кг, яловичина – 19,23 грн/кг, свинина – 22,60грн/кг, сало – 9,60 грн/кг, птиця – 10,51 грн/кг, цукор-пісок – 4,43 грн/кг.

Станом на 13.07.06 найвищі середні ціни на м’ясо яловичини були на ринках: ТзОВ „Стрийський ринок” – 19,65 грн/кг, на м`ясо свинини – ТзОВ „Багіра” – 25,15 грн/кг.

Середні рівні роздрібних цін на продовольчих ринках країни станом на 10.07.06 були наступними: на м’ясо яловичини – 19,93 грн/кг, свинину – 22,89 грн/кг, сало – 10,81 грн/кг, птицю – 11,86 грн/кг, цукор-пісок – 4,36грн/кг.

Водночас найнижчі ціни на м`ясо яловичини спостерігаються у наступних областях: Закарпатській – 17,90 грн/кг, Хмельницькій – 17,54 грн/кг. Найвищі ціни – у Києві – 22,95 грн./кг. Найнижчі ціни на м`ясо свинини спостерігаються у Волинській області – 20,17 грн/кг, Чернівецькій області – 19,40 грн/кг, найвищі ціни у Києві – 29,00 грн/кг.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *