ОСТАННІ НОВИНИ

Міська влада підпише меморандум зі сприяння інвестиціям

|

Завтра міський голова Львова Андрій Садовий та голова правління західноукраїнської філії „Європейської бізнес асоціації” Ларс Вестбіерг підпишуть меморандум про співпрацю з питань заслучення інвестицій в економіку Львова, повідомили у прес-службі міської ради Львова.

Як передає прес-служба, цей документ повинен стати одним з кроків на шляху для створення сприятливих умов для іноземних інвесторів та розв’язання проблем, що стримують процес інвестування, а також формування привабливого інвестиційного іміджу міста Львова серед потенційних інвесторів.

Зокрема меморандум передбачає з метою проведення продуктивного діалогу та ефективного реагування на проблеми, з якими стикаються інвестори у Львові та Львівській області, заснування комітету з питань оперативного вирішення скарг та пропозицій іноземних інвесторів. У його складі працюватиме іноземний радник на громадських засадах для створення сприятивих умов для інвесторів відповідно до стандартів Європейського Союзу. Від Львівської міської ради у ньому працюватиме відповідальна уповноважена особа з метою оперативного розв ’ язання проблем, з якими стикаються інвестори.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *