ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські соціалісти підтримали антикризову коаліцію

|

Львівський обком СПУ підтримав створення антикризової коаліції у Верховній Раді України.Про це йдеться у заяві ЛОК СПУ, розповсюдженій сьогодні. У заяві на адресу лідера СПУ, зокрема, сказано: ,Шановний Олександре Олександровичу! Соціалісти Львівщини повністю підтримують Ваші дії, як Голови Верховної Ради України та рішення фракції СПУ у Верховній Раді України про утворення антикризової коаліції”.

„Наші вчорашні союзники – блоки „ Наша Україна” і БЮТ сьогодні розвернули істеричну пропаганду та інформаційну дискредитацію Соціалістичної партії України і Вас особисто. В засобах масової інформації, підконтрольних магнатам з їх партійних блоків, нав`язується громадянам України теза, про нібито зрадницькі дії Соціалістів та пропозиції про достроковий розпуск вищого законодавчого органу України”, – йдеться далі.

Львівські соціалісти заявляють „рішучий протест керівництву „Нашої України” і БЮТ, які фактично вже давно зрадили „Помаранчевій Коаліції”, нав`язуючи суспільству думку, що тільки пани П.Порошенко і Ю.Тимошенко можуть претендувати на вищі керівні посади в парламенті та уряді України”.

„Разом з тим, у Львові введена цензура на всі інші думки, а обласною радою прийняте рішення не допускати соціалістів до засобів масової інформації. Як бачимо їх хвилює тільки одне – як залишитись при владі, як за любу ціну зберегти свої посади”, – наголошується у заяві.

Соціалісти засудили вчорашні висловлювання голови Львівської обласної ради Мирослав Сеника про державний переворот в Україні. Вони вважають його дії антиконституційними.

„Така поведінка не викликала б здивування, як би виходила від колишніх нардепів панів О. Гудими, О Тягнибока, І. Калинець, які зациклені на крайньому націоналізмі, які не бачать прорахунків влади та своїх власних, які привели галичан практично до зубожіння, безробіття, зневіру до ідеалів за які вони боролись та недовіру до президента”, – йдеться далі.

Львівський обком СПУ вимагає термінового втручання та прийняття відповідних заходів з боку Президента України Віктора Ющенка, передає „Прес-тайм”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *