ОСТАННІ НОВИНИ

Таліпов не помітив виходу однопартійців з лав СПУ на Львівщині

|

Жодний член СПУ на Лвіьвщині не покинув лави організації у зв`язку з останніми політичними подіями. Про це «Прес-тайм» повідомив перший секретар ЛОК СПУ Євген Таліпов.

Таліпов також зазначив, що Лукіна припинила членство в лавах СПУ у зв`язку з переходом на роботу у правоохоронні органи, а Маніта – коли був обраний головою одної із громадських організацій.

Сьогодні було розповсюджено повідомлення, в якому зазначалося, що одним з наслідків подій в Верховній Раді України став процес виходу членів Соціалістичної партії з її лав. Процес відбувається по всій Україні, зокрема на Львівщині ініціатором такого процесу стали керівники Львівської обласної організації Всеукраїнської громадської організації «Антикримінальний вибір» Юлія Лукіна та Василь Маніта. Вони написали заяви про вихід з партії та здали партійні квитки. За їхнім твердженням, найближчим часом до цього долучаться рядові соціалісти Львівщини, чия громадянська позиція не співпадає з курсом партії. Адже замість того, щоби захищати соціальні інтереси своїх виборців в зв`язку з подорожчанням комунальних послуг, продовження політики подвійних стандартів, процвітанням корупції і байдужістю до долі простого українця. Продовжуються „Дикі танці” біля владного „Корита” за участю керівництва соціалістичної партії, – йдеться у повідомленні.

Повідомляє Вголос з посиланням на Прес-тайм.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *